Dekorativt og besparende!

Kostnadspesparende, miljøvennlig og effektivt

LED-belysning har mange fordeler sammenlignet med tradisjonell belysning. Led lys sparer masse energi og kutter ned betydelig på materielle kostnader. Ikke minst så er det dekorativt.

Bilde av ledlys i bruk på kjøkken. Bildet viser ett hvitt kjøkken godt opplyst.
Bilde av en stue i et moderne hjem, lyst opp både i gulv og tak ved hjelp av led lys og led pærer felt inn i tak og trapp.

LED teknologien tilbyr en perfekt balanse mellom lyskvalitet, effektivitet, energibesparelse og et miljømessig aspekt med blant annet reduksjon av CO2 utslipp.

Light Emitting Diode; fra engelsk = LED. Dette er en komponent som når den mottar elektrisk strøm, gir fra seg lys. LED skiller seg ut fra tradisjonelle lyskilder ved at lysdioden ikke påvirkes av trykk, vibrasjoner eller temperatur. Når det gjelder varmeavgivelse så skaper den ikke varme som tradisjonelle lyskilder, som halogenpærer, sparepærer, lysstoffrør og glødepærer.

Man kan spare mye på å gå over til LED belysning i private hjem. Også proffmarkedet vil spare betydelige kostnader ved å benytte LED belysning.

LED tilhører de lyskildene som får best karakter i markedet. Dersom økonomiske betraktninger legges til grunn for valget av lyskilde, må lysutbytte, levetid og pris være gjeldende. Ikke minst så gir LED belysning nye muligheter i forhold til interiør og fremheving av det visuelle miljøet.

LED blir derfor svært ofte foretrukket framfor andre lyskilder. Man ser at det er en rivende utvikling i bruksområdene hvor LED benyttes.

Mulighetene er uendelig med LED belysning, og LED LYS AS tilbyr miljøeffektiv kvalitetsbelysning til konkurransedyktige priser for både privat- og proffmarkedet.

Finn ut mer

Mer informasjon om LED:

Trykk her for å ta kontakt